Foodtrucks

Ook dit jaar hebben hebben we een aantal foodtrucks geselecteerd om je vingers bij af te likken. Zin in een hapje of eet je mee? Je vindt een divers aanbod van een snelle snack tot vegetarische of glutenvrije gerechten. 

Stokes BBQ real American kitchen

Stokesbbq rijd overal naartoe voor een unieke barbecue belevenis. Verse producten, eigen marinades en kwaliteit vlees, en dat alles op eigengemaakle barbecue/trailers en foodtrucks

• Texas Worst
• Chicken Sateh
• Sloppy Joe nacho’s
• Angus beef burger royale
• Meat platter, small or big plate

Bon Frites

Bon Frites heeft streetfood classics tot echte delicatessen verheven, ambachtelijk bereid met passie voor zuiver en eerlijk eten. Wij hebben passie voor voeding en de bereiding daar van. Bij ons is er oog voor mens, dier en milieu.

Onze producten worden op verantwoorde wijze bereid en daarom gebruiken we hiervoor alleen maar de beste ingrediënten. Dit alles zoveel mogelijk biologisch. Onze frieten worden gemaakt van biologisch geteelde aardappelen, dus zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Onze sauzen zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. De mayonaise is bereid met eigeel van Rondeel kippen. Voor vlees-, groente- en kaasproducten hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Biologische bedrijven.

Nacho’s Piaggio

Meer informatie en de menukaart volgen snel!

Borrelplanken

Meer informatie en de menukaart volgen snel!

Bitterballen

Meer informatie en de menukaart volgen snel!

De Pannenkoekenbakker

Meer informatie en de menukaart volgen snel!