Vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over betalingen die plaats hebben gevonden op het festival?
Stuur dan een mail naar info@nijmeegsebierfeesten.nl

Jazeker, dat kan! Tijdens het festival nemen we munten terug tegen een waarden van 3 euro. Munten van voorgaande edities kunnen we helaas niet terugnemen.

De dichtstbijzijnde bushalte is die van het Valkhof zelf, gelegen aan het Kelfkensbos. Voor een deur tot deur routebeschrijving kun je bij de site van 9292 terecht.

Vanaf het station loop je in ongeveer 20 minuten, dwars door het centrum van Nijmegen, naar het Valkhofprak. Klik hier voor de route.

Naast het fantastische aanbod dat de brouwers verzorgen, hebben wij ook nog onze eigen bar. Hier schenken wij alcohol- en glutenvrij bier. Ook sommige brouwers nemen dit mee. Welke dit zijn kun je terug vinden in de bierkaart.

Het NBF glas (met Logo) kun je meenemen, ze zijn ook op het park verkrijgbaar tegen een borg van 2 euro.

Kinder onder de 12 kunnen meekomen zonder dat daar een kaartje voor nodig is. Tevens hebben wij vermaak op het park.

De aanwezige foodtrucks houden uiteraard rekening met verschillende dieet wensen. Er zijn dus ook vegetarische gerechten te bestellen en hapjes.

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt op ons festival en daarom zijn honden ook welkom. Uiteraard aan de lijn en graag bij een ongelukje ook even alles opruimen.

Het is altijd vervelend om iets kwijt te raken. Daarom verzamelen wij de gevonden voorwerpen bij de kassa unit. In het weekend zelf kun je iemand van de organisatie even vragen om te kijken of er iets gevonden is. Is het na het evenement dan kun je een mail sturen naar info@nijmeegsebierfeesten.nl o.v.v. gevonden voorwerpen.

Bij klachten geld het advies om thuis te blijven, maar wat kun je nu met je ticket doen? Deze kun je bijvoorbeeld naar iemand toe mailen of uitprinten zodat je er iemand anders blij mee kunt maken. Wij kunnen je ticket niet terugnemen.

Je hebt een glas nodig om deel te nemen aan het festival. Met het glas kun je naar de brouwer om hier een lekker biertje te kunnen proeven. Op het glas zit een borg van 2 euro. Je kunt deze dus weer inleveren als je weg gaat. Tevens kun je ervoor kiezen om je glas te doneren aan het goede doel wat wij dit jaar steunen. Uiteraard kun je het glas ook houden als aandenken.

Mochten we door aangescherpte richtlijnen m.b.t. Corona het evenement niet door kunnen laten gaan zullen we het bedrag van de tickets terug overmaken min de administratie kosten die hierbij gepaard gaan.

Het belangrijkste is om met klachten thuis te blijven. Op het park vind je desinfectiepalen om je handen te ontsmetten. Iedereen die op het park is, is volledig gevaccineerd of heeft een toegangstest van minder dan 48 uur oud.

Deze editie kan dat niet, wij volgen de richtlijnen van het RIVM en gemeente. Om die rede kun je enkel het park op met een geldig kaartje plus vaccinatiebewijs of toegangstest.

Nijmeegse Bierfeesten Pinksteren 2019

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jou vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.