Vragen

Veelgestelde vragen voor Pinkstereditie

Ik heb een vraag over betalingen tijdens het festival.

Heb je vragen over betalingen die plaats hebben gevonden op het festival?
Stuur dan een mail naar info@nijmeegsebierfeesten.nl

Hoe kan ik het makkelijkste bij het Valkhofpark komen?

De dichtstbijzijnde bushalte is die van het Valkhof zelf, gelegen aan het Kelfkensbos. Voor een deur tot deur routebeschrijving kun je bij de site van 9292 terecht.

Vanaf het station loop je in ongeveer 20 minuten, dwars door het centrum van Nijmegen, naar het Valkhofprak. Klik hier voor de route.

Is er ook glutenvrij en alcohol vrij bier aanwezig?

Naast het fantastische aanbod dat de brouwers verzorgen, hebben wij ook nog onze eigen bar. Hier schenken wij alcohol- en glutenvrij bier. Ook sommige brouwers nemen dit mee. Welke dit zijn kun je terug vinden online op de website

Hoe werkt het precies met de proefglazen?

Ivm met de veiligheid mogen we van de gemeente alleen met glaswerk werken op ons festival als we het park afsluiten. Vandaar dat het glas elke dag moet worden ingeleverd.

Is er ruimte voor kinderen om te spelen?

Kinder onder de 12 kunnen meekomen zonder dat daar een kaartje voor nodig is. .

Is er ook vegetarisch eten?

De aanwezige foodtrucks houden uiteraard rekening met verschillende dieet wensen. Er zijn dus ook vegetarische gerechten te bestellen en hapjes.

Mag ik mijn hond meenemen?

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt op ons festival en daarom zijn honden ook welkom. Uiteraard aan de lijn en graag bij een ongelukje ook even alles opruimen.

Ik ben iets kwijtgeraakt, waar kan ik terecht?

Het is altijd vervelend om iets kwijt te raken. Daarom verzamelen wij de gevonden voorwerpen bij de kassa unit. In het weekend zelf kun je iemand van de organisatie even vragen om te kijken of er iets gevonden is. Is het na het evenement dan kun je een mail sturen naar info@nijmeegsebierfeesten.nl o.v.v. gevonden voorwerpen.

Kan ik zonder kaartje het park op?

Update mei 2022:

Wegens het feit dat we met glaswerk werken moet omtrent veiligheid vanuit de gemeente het park volledig zijn afgesloten. Om het festival terrein te bezoeken kun je een kaartje kopen aan de deur bij onze kassa unit. Als je niet van het speciaalbier bent kun je bij de kassa aangeven dat je een kaartje wilt zonder glas en kun je bij onze eigen bar bier, fris en wijn halen en genieten van de sfeer en live muziek op ons festival terrein.

Nijmeegse Bierfeesten Pinksteren 2019

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jou vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.