Vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over betalingen die plaats hebben gevonden op het festival?
Stuur dan een mail naar nijmeegsebierfeesten@gmail.com

Jazeker, dat kan! Tijdens het festival nemen we munten terug tegen een waarden van 3 euro. Munten van voorgaande edities kunnen we helaas niet terugnemen.

De dichtstbijzijnde bushalte is die van Kelfkensbos. Voor een deur tot deur route beschrijving kun je bij de site van 9292 terecht.

En als je een BOB bij je hebt kun je de auto kwijt in de Kelfkensbos parkeergarage.

Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten lopen

Naast het fantastische aanbod dat ze brouwers verzorgen, hebben wij in onze eigen 3 barren. Zowel alcohol vrij als glutenvrij bier. Ook sommige brouwers nemen dit mee. Welke dit zijn kun je terug vinden in de bierkaart.

Vanaf deze editie brengen wij een nieuw glas uit compleet met nieuw logo. Je kunt deze Pinkster editie het “oude” glas eenmalig gratis omwisselen voor een nieuwe. Daarna is enkel het nieuwe glas te gebruiken op onze festivals, uiteraard blijft de borg van twee euro ook na de glazen wissel.

Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht. In de Kidscorner hebben wij een springkussen, ranja koe, knutseltafel en een team die leuke spellen begeleid. Hoewel er vermaak en begeleiding is, blijven de ouders verantwoordelijk over hun eigen kinderen.

Wij hebben diverse foodtrucks staan en proberen zo goed mogelijk aan alle wensen te denken. Zo zijn er vegetarische en glutenvrije gerechten.

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt op ons festival en daarom zijn honden ook welkom. Uiteraard aan de lijn en graag bij een ongelukje ook even alles opruimen.

Een van de voordelen is dat je bij 1 van de 3 VIP kassa’s gerecht kunt om je startpakket op te halen. Dit scheelt dus in wachttijd. Ook heb je een financieel voordeel van 2 euro

Het is altijd vervelend om iets kwijt te raken. Wij verzamelen de gevonden voorwerpen bij de gestapelde kassa aan het begin van het terrein. In het weekend zelf kun je iemand van de organisatie even vragen om te kijken of er iets gevonden is en na het event kan het bij Café de Mug opgehaald worden. Je kunt ook een mail sturen naar info@nijmeegsebierfeesten.nl o.v.v gevonden voorwerpen.

https://nijmeegsebierfeesten.nl/wp-content/uploads/2019/03/nijmeegse-bierfeesten-veelgestelde-vragen.jpg

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jou vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.