informatie

Bedankt voor de gezelligheid!

Bezoekers, brouwerijen, foodtrucks en muzikanten van de Pinkstereditie 2022, bedankt voor alle gezelligheid. We zien jullie graag snel terug bij de volgende editie van de Nijmeegse Bierfeesten!

Heb je specifieke vragen over de Nijmeegse Bierfeesten Pinkstereditie 2022? Ben je bijvoorbeeld iets verloren? Kijk dan eens bij de veelgestelde vagen of stuur ons een bericht chat via Facebook.

Foto’s, taplijsten en het muziekprogramma van de afgelopen editie vind je in ons archief.

Foodtrucks

Wat is een speciaalbier festival zonder eten? Een klein hapje tussendoor of een stevige maaltijd. Of je nu houdt van BBQ, verse frieten, pannenkoeken of pasta. Het gaat altijd hand in hand met een mooi glas bier.

Muziek

De Nijmeegse Bierfeesten zijn niet compleet zonder goede muziek. Ook dit jaar treden er weer verschillende bandjes op in de ruïne en kunnen de voetjes van de vloer, zeker wat later op de avond!

Openingstijden

  • Vrijdag 3 juni – 16.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 4 juni – 13.00 – 00.00 uur
  • Zondag 5 juni – 13.00 – 00.00 uur
  • Maandag 6 juni – 13.00 – 20.00 uur

Tickets

Voor de vroege vogels start de ticket verkoop voor onze pinkstereditie eind maart! Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar.

  • Early bird: €10,- inclusief proefglas*. Bij de entree ontvang je een bandje en hiermee krijg je het hele weekend toegang tot het festivalterrein.

*Op het proefglas zit borg.

Bockbierdag

Zondag 30 januari 2022 worden Café Samson, Café De Opera, Freddy’s Beerkitchen en Café De Deut vanaf 13:00 binnen en buiten omgetoverd tot een waar winterbierparadijs. Er is keuze uit meer dan 20 verschillende winterbieren uit binnen- en buitenland. Klinkt goed, of niet?

Voor 16 euro kun je op de Houtstraat of het Koningsplein bij de uitgiftepunten een strippenkaart kopen. Hiervoor kun je 4 biertjes en een bonusbiertje krijgen: 5 in totaal dus! Liever geen strippenkaart of is je kaart een beetje snel vol? 😉 De biertjes zijn los te verkrijgen á €3,50.

Bier moet in een glas. Een NBF-glas is bij de uitgiftepunten te krijgen, de borg bedraagt €2,-. Lever aan het einde van de dag je glas weer in en je krijgt de borg terug.

Bij de uitgiftepunten worden ook de QR-codes gescand. Je ontvangt een polsbandje waarmee je vervolgens bij alle café’s naar binnen kunt.

Wij hebben er heel veel zin in! Na een periode van grote droogte gaan we nu weer eens lekker ouderwets nat met de Nijmeegse Bierfeesten. Hoera!

Nijmeegse Bierfeesten Pinksteren 2019

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen.  Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.