informatie

Pinksterweekend 2024
17 t/m 20 mei

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de Nijmeegse Bierfeesten! Het evenement vindt plaats van vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei 2024 in het betoverende Valkhofpark in Nijmegen, net als voorgaande jaren.

Vrijdag 17 mei 16:00-00:00
Zaterdag 18 mei 13:00-00:00
Zondag 19 mei 13:00-00:00
Maandag 20 mei 13:00-20:00

Tijdens dit spectaculaire weekend vol bier, verrukkelijk eten en fantastische muziek kun je genieten van lokale en internationale brouwerijen die hun meest bijzondere brouwsels aanbieden, samen met overheerlijke gerechten van foodtrucks die perfect bij de bieren passen. Daarnaast zorgen diverse bands, DJ’s en artiesten voor een fantastische sfeer!

Je kunt je tickets online kopen: excl. proefglas. Hieronder staat een link die vanaf 20-03 online gaat.  Of scan de poster bij de entree.

Proefglas:
Dient elke dag ingeleverd te worden ivm veiligheid glaswerk buiten festivalterrein.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op de Nijmeegse Bierfeesten, waar je vier dagen lang kunt genieten van buitengewone biersmaken, overheerlijk eten en fantastisch entertainment!

Een dag die in het teken zal staan van warmte, gezelligheid en bruine cafés met heerlijke donkere winterbieren op de tap. Hebben jullie er al zin in? Wij wel. Tot 5 februari!

De kaarten zijn te koop in alle cafe’s op de dag zelf. Kaart kost 18,- exclusief 2,- borg voor je proefglas.

De op de dag getapte bieren komen een dezer dagen op het tabblad winterbieren te staan.

Proost,

Team NBF

Wintereditie 2024

Zondag 28 januari 2024 worden Café Samson, Café De Opera, Freddy’s Beerkitchen en Café De Deut vanaf 13:00 binnen en buiten omgetoverd tot een waar winterbierparadijs. Er is keuze uit meer dan 16 verschillende winterbieren. Klinkt goed, of niet?

Voor 20 euro kun je op de Houtstraat of het Koningsplein bij de uitgiftepunten een strippenkaart kopen. Hiervoor kun je 4 biertjes en een bonusbiertje krijgen: 5 in totaal dus! Liever geen strippenkaart of is je kaart een beetje snel vol? 😉 De biertjes zijn ook los te verkrijgen.

Je kunt je laatste bier pas krijgen als je alle cafe’s hebt bezocht.

Bier moet in een glas. Een NBF-glas is bij de uitgiftepunten te krijgen, de borg bedraagt €2,-. Lever aan het einde van de dag je glas weer in en je krijgt de borg terug.

Wij hebben er heel veel zin in! Na een periode van grote droogte gaan we nu weer eens lekker ouderwets nat met de Nijmeegse Bierfeesten. Hoera!

Foodtrucks

Wat is een speciaalbier festival zonder eten? Een klein hapje tussendoor of een stevige maaltijd. Of je nu houdt van BBQ, verse frieten, pannenkoeken of pasta. Het gaat altijd hand in hand met een mooi glas bier.

Muziek

De Nijmeegse Bierfeesten zijn niet compleet zonder goede muziek. Ook dit jaar treden er weer verschillende bandjes op in de ruïne en kunnen de voetjes van de vloer, zeker wat later op de avond!

Openingstijden

  • Vrijdag 3 juni – 16.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 4 juni – 13.00 – 00.00 uur
  • Zondag 5 juni – 13.00 – 00.00 uur
  • Maandag 6 juni – 13.00 – 20.00 uur

Tickets

Voor de vroege vogels start de ticket verkoop voor onze pinkstereditie eind maart! Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar.

  • Early bird: €10,- inclusief proefglas*. Bij de entree ontvang je een bandje en hiermee krijg je het hele weekend toegang tot het festivalterrein.

*Op het proefglas zit borg.

Nijmeegse Bierfeesten Pinksteren 2019

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen.  Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.