informatie

Bockbier, bockbier en nog veel meer bockbier.

Op zondag 20 oktober vindt de NBF Bockbierdag plaats. Op deze zondagmiddag tappen we ruim 25 verschillende bockbieren in het centrum van Nijmegen. Van 13:00 uur tot 20:00 uur vullen we de glazen bij Café Samson, Café De Mug, Café de Deut, Café de Opera en Freddy’s.

Tijdens de Bockbierdag is de Bon Frites Streetfoodtruck ook weer aanwezig. Hier haal je heerlijke handgesneden biologische friet, curryworst van de BBQ en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook verschillende kleine gerechten en borrelhapjes verkrijgbaar in de cafés zelf.

Strippenkaart

Net als andere jaren werken we weer met een strippenkaart. Deze kost €17.00 (inclusief €2- borg voor een glas) en is alleen op 20 oktober verkrijgbaar in de deelnemende cafés. Je kunt met deze strippenkaart in elk café één bockbier drinken.

Geen behoefte aan een strippenkaart, maar wil je toch bockbier komen drinken? In dat geval betaal je eenmalig €2,- borg voor een glas en €3,50 per bockbier. De taplijsten vind je hier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of zet jezelf op aanwezig via ons Facebook-evenement.

https://nijmeegsebierfeesten.nl/wp-content/uploads/2019/03/nijmeegse-bierfeesten-veelgestelde-vragen.jpg

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jou vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.