informatie

De gevolgen van het Coronavirus

Tot onze grote spijt hebben we de Pinkstereditie van de Nijmeegse Bierfeesten moeten annuleren vanwege het Coronavirus. We doen er samen met de brouwerijen alles aan om de bieren te behouden en hopen in het najaar nog een editie te kunnen inhalen. Of dat lukt is nog onzeker, maar zodra hier meer duidelijkheid over is informeren we jullie via onze social mediakanalen.

Stay healthy, stay strong!

Foodcorner

Wereldkoks

Op vrijdag 24 januari bereiden de Wereldkoks multiculturele hapjes tijdens Thank Hop It’s Friday. Bij Wereldkoks werken mensen uit verschillende culturen (óók de Nederlandse!) en met verschillende achtergronden. Samen laten ze je de wereld proeven.

Werelkoks stimuleert mensen die nét de aansluiting missen met de arbeidsmarkt, de stap te maken naar een beroepsopleiding en/of betaald werk.

Wereldkoks (voorheen Wereldvrouwen) is een van de projecten van Stichting OntmoetplanB. Het blijkt een geslaagde formule om mensen die om welke reden dan ook niet aan het werk komen mee te laten draaien in de Nederlandse samenleving. Onze studenten volgen een aangepast AKA-programma waarin koken als leermiddel centraal staat. Na een jaar behalen ze hun diploma voor gekwalificeerd keukenassistent. Wie wil, stroomt door naar een beroepsopleiding in de horeca.

Prijzen

Strippenkaart

Tijdens St. Patrick’s Day werken we weer met de bekkende strippenkaart. Hiermee haal je bij elk van de vijf deelnemende cafés, één heerlijk Iers bier.

De strippenkaart is op 15 maart verkrijgbaar in één van onze cafés en kost €20,- per stuk. Dit is inclusief borg voor het NBF proefglas en dus vijf Ierse bieren.

Los bier

Het is uiteraard ook mogelijk om losse bieren te bestellen. Hiervoor betaal je eenmalig €2,- borg voor het proefglas en €4,- per Iers bier.

https://nijmeegsebierfeesten.nl/wp-content/uploads/2020/02/nijmeegse-bierfeesten-pinkstereditie-2020-4.jpg

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht vragen hebben of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.