informatie

Wintereditie 2020

Op 24, 25 & 26 januari vindt de Nijmeegse Bierfeesten – Wintereditie plaats. Drie dagen vol speciaalbier, met ieder een eigen thema. Dit jaar in het Kolpinghuis Nijmegen.

Tijden

Vrijdag 24 januari, 17:00-02:00 uur

Op vrijdag 24 januari trappen we onze Wintereditie af met een gezellige borrel. Van 17:00 uur tot 02:00 uur geniet je van speciaalbier, lekker eten en fijne muziek. Sluit je week af in stijl en luid samen met ons een weekend vol speciaalbier in.

Zaterdag 25 januari, 13:00-01:00 uur

Zaterdag 25 januari staat traditiegetrouw in het teken van Nijmeegse bieren. Van 13:00 uur tot 01:00 uur tappen brouwerijen uit het Rijk van Nijmegen hun beste bieren tijdens de Dag van het Nijmeegs bier.

Extra aandacht gaat uit naar De Nijmeegse Bierverkiezing. Een vakjury en het publiek kiezen op deze dag hun favoriete Nijmeegse bier.

Zondag 26 januari, 13:00-21:00 uur

Zondag 26 januari is een dag vol speciaalbier, met wat extra aandacht voor de bieren van het moment. Van 13:00 uur tot 21:00 uur tappen brouwerijen uit binnen- en buitenland hun lekkerste speciaalbieren. Dit terwijl je geniet van lekker eten en een gevarieerd muziekprogramma.

Foodcorner

Vrijdag 24 januari:

Wereldkoks

Op vrijdag 24 januari bereiden de Wereldkoks multiculturele hapjes tijdens Thank Hop It’s Friday. Bij Wereldkoks werken mensen uit verschillende culturen (óók de Nederlandse!) en met verschillende achtergronden. Samen laten ze je de wereld proeven.

Werelkoks stimuleert mensen die nét de aansluiting missen met de arbeidsmarkt, de stap te maken naar een beroepsopleiding en/of betaald werk.

Wereldkoks (voorheen Wereldvrouwen) is een van de projecten van Stichting OntmoetplanB. Het blijkt een geslaagde formule om mensen die om welke reden dan ook niet aan het werk komen mee te laten draaien in de Nederlandse samenleving. Onze studenten volgen een aangepast AKA-programma waarin koken als leermiddel centraal staat. Na een jaar behalen ze hun diploma voor gekwalificeerd keukenassistent. Wie wil, stroomt door naar een beroepsopleiding in de horeca.

Prijzen

Voorverkoop*:
– Dagticket vrijdag: €6,-
– Dagticket zaterdag: €6,-
– Dagticket zondag: €6,-

Deurverkoop*:
– Dagticket vrijdag: €7,50,-
– Dagticket zaterdag: €7,50,-
– Dagticket zondag: €7,50,-

Munten:
– Muntprijs: €3,50 per munt

*Let op: Alle dagtickets zijn exclusief €2,- borg voor het NBF – Proefglas!

https://nijmeegsebierfeesten.nl/wp-content/uploads/2019/03/nijmeegse-bierfeesten-veelgestelde-vragen.jpg

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.