informatie

Wintereditie 2020

De Nijmeegse Bierfeesten – Wintereditie 2020 vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020. Meer informatie volgt binnenkort.

Strippenkaart

Net als andere jaren werken we weer met een strippenkaart. Deze kost €17.00 (inclusief €2- borg voor een glas) en is alleen op 20 oktober verkrijgbaar in de deelnemende cafés. Je kunt met deze strippenkaart in elk café één bockbier drinken.

Geen behoefte aan een strippenkaart, maar wil je toch bockbier komen drinken? In dat geval betaal je eenmalig €2,- borg voor een glas en €3,50 per bockbier. De taplijsten vind je hier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of zet jezelf op aanwezig via ons Facebook-evenement.

https://nijmeegsebierfeesten.nl/wp-content/uploads/2019/03/nijmeegse-bierfeesten-veelgestelde-vragen.jpg

Contact

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles te communiceren, maar daarbij is niet te voorkomen dat er nog vragen binnen komen. Mocht jou vraag er toch niet tussen staan of wil je over iets anders contact met ons opnemen. Dan kan dat via info@nijmeegsebierfeesten.nl of via de onderstaande knoppen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht. 

Vraag als bezoeker

Mis je praktische informatie, of heb je een specifieke vraag of opmerking? Stuur ons een bericht of chat via Facebook.

Vraag als deelnemer

Wil je graag deelnemen aan een van onze evenementen als cateraar, brouwerij, of artiest? Neem dan hier contact met ons op.